mondhygienisten buiten balanceren

Contact

Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht via telefoon, e-mail of via het formulier op deze pagina. Wij nemen snel contact met u op.

Telefoonnummer:
06 23 304485
E-mailadres:
info@a1mondhygienist.nl

Toegankelijkheid praktijk
Beide praktijken zijn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

mondhygienist met fiets op brug

Vul het formulier in:

Route

A1 Mondhygiënist locatie Nieuwland
Maanlander 16
3824 MK Amersfoort

De praktijk is eenvoudig te bereiken vanuit Amersfoort-Noord, Hoogland, Hooglanderveen en Bunschoten-Spakenburg maar ook vanuit nabijgelegen plaatsen.

Met de auto
Komt u via de snelweg A1 dan neemt u best de afslag Amersfoort-Noord. Daarna rijdt u richting Hoogland over de Rondweg Noord. U neemt niet de afslag bij McDonalds maar rijdt door tot het eerstvolgende stoplicht. Hier slaat u rechtsaf en ziet onmiddellijk het hoge gebouw van Ortholuna aan uw linkerhand. De praktijk bevindt zich op de begane grond.

Indien u een navigatiesysteem gebruikt, kunt u het beste het adres Lancering 1 intypen. Het gebouw bevindt zich direct aan uw linkerhand.

U kunt gratis parkeren voor de deur en u heeft altijd plek.

Met het openbaar vervoer
www.9292ov.nl

De dichtstbijzijnde bushalte is Lancering en bevindt zich langs de Rondweg Noord. Lijn 3 stopt bij deze halte. U ziet het gebouw van Ortholuna onmiddellijk liggen. Wij zijn in dit gebouw gevestigd.

A1 Mondhygiënist locatie Vathorst
Wouda 17
3825 MA Amersfoort

De praktijk is gelegen aan de achterkant van het Winkelcentrum Vathorst.

Met de auto kunt u het beste de rondweg volgen in Vathorst en bij rotonde 8 afslaan richting het winkelcentrum. U rijdt meteen de grote parkeerplaats op en kunt gratis parkeren.

Met het openbaar vervoer
www.9292ov.nl

Vanuit Station Vathorst wandelt u in 5 minuten naar de praktijk. De dichtstbijzijnde bushalte is Vrouwenpolder. Stadsbus 3 en 5 stoppen hier. Aan Wouda 17 vindt u de praktijk van Ortholuna. Wij zijn in dit gebouw gevestigd.

Wij helpen u graag
aan een stralende glimlach!

mondhygienist met fiets op brug